ZERO FLATS!!

image

 

ZERO FLATS – LA SOLUCIÓ A LES PUNXADES

El Mountain Bike ha canviat extraordinàriament en els darrers anys. Un conjunt d’innovacions i tecnologies han fet que el nostre esport sigui més divertit, fàcil i apassionant que mai. No obstant, encara hi ha una tecnologia que no ofereix una solució satisfactòria: segur que has punxat moltes vegades amb la teva mountain bike, i t’has preguntat com és que ningú no ha inventat res per evitar-ho!?

A ZEROFLATS creiem que punxar és cosa del passat i que ha arribat el moment de deixar enrere les punxades per sempre més.

TECNOLOGIA TUBELESS

Ja deus saber que fa uns anys  la tecnologia TUBELESS va arribar al món de la Mountain Bike, amb la promesa de millorar qualitat de rodada i l’eliminació de les punxades.  Malgrat això, el pes superior i l’ elevat preu de les cobertes han frenat la seva introducció al nostre esport. A més, ja deus haver descobert que amb TUBELESS també es punxa! Com a resultat, els sistemes tubeless han aconseguit una reputació dolenta, i la majoria dels bikers segueixen utilitzant la càmera+coberta a les seves màquines.

Rodar sense càmera seria realment molt millor. La resta de vehicles que coneixem funcionen sense cap problema amb aquest sistema des de fa dècades. El que passa és que les bicis són diferents de la resta: la bici és el vehicle que pesa menys en comparació a la càrrega, va per  terrenys molt difícils i a velocitats molt baixes… i és de tracció humana! les cobertes han de suportar tota mena d’abusos i a més s’han de fer el més lleugeres possible. Això no era fàcil d’aconseguir

 

http://youtu.be/o9JZRD8dT2s

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s